10 Şubat 2010 Çarşamba

YONCA GIDA, ARTIK TAFED ONAYLI


Türkiye Aşçılar Federasyonu, Yonca Gıda ürünlerini onaylıyor!



Şubat 2010 tarihinde Ankara Sheraton Otelde TAFED Başkanı Zeki Açıköz ve Yonca Gıda Satış ve Pazarlama Müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen görüşmeler, gerçekleştirilen testler ve yapılan yemekler neticesinde TAFED’den onay alan Yonca Gıda ürünleri artık Türkiye’deki aşçılar tarafından da onaylı.



Türkiye Aşçılar Federasyonu, Türkiye’de ki aşçıların ortak sesi olarak Yonca Gıda ürünlerini öneriyor. Hem ürünlerin besin değeri, ergonomik yapısı, piyasada ki uygun fiyatları ile hem de ayçiçek, mısır, kanola yağı, salça, ketçap, mayonez, salça ve turşu çeşitlerinden oluşan geniş ürün yelpazesi ile tüketicisine her konuda sağladığı kolaylık, aşçıların da gönlünü fethetti.



Yonca Gıda genel Müdürü Ali İhsan Aksu, TAFED bağlı aşçılara ‘Lezzetten ödün vermeden, lezzetli ve sağlıklı ürünler tüketmek isteyenlerin tercihi olan Yonca Gıda ürünleri ile sizde lezzetli yemekler hazırlayıp sevdiklerinizi, müşterilerinizi ve kendinizi mutlu edebilirsiniz.’ dedi.



Kontrollü tarımla, her mevsim en lezzetli ve sağlıklı sebzeler ile üretimini gerçekleştiren Yonca Gıda ürünleri ile hazırlayabileceğiniz birbirinden harika yemek tariflerine http://www.yoncagida.com.tr/
adresinden ulaşabilirsiniz.




Hiç yorum yok: