10 Ocak 2010 Pazar

%100 doğal, %100 yerli Penguen Mısır Konservesi


Birbirinden güzel reçelleri, sebze konserveleri, salçaları, turşuları ve hazır yemekleri ile mutfaklarımızın vazgeçilmez bir parçası olan Penguen Gıda’dan damağınızdan silinmeyecek bir tat daha…
Penguen Mısır Konservesi!

Lezzetten ödün vermeyenlerin ve hayatın yoğunluğu içerisinde pratik, lezzetli ve katkısız gıdalar tüketmek isteyenlerin tercihi olan Penguen Mısır Konservesi ile birbirinden lezzetli yemekler hazırlayıp sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu edebilirsiniz.

Özellikle salata ve garnitürlerin vazgeçilmezi olan Penguen Mısır Konservesi; çorbadan pilava, makarnadan pizzaya ve sandviçlere kadar pek çok yemeğe lezzet katıyor.

Bütün bu kullanım alanlarının yanı sıra Penguen Mısır Konservesi’ni açıp doğrudan da yiyebilirsiniz . Son yıllarda özellikle gençlerin yoğun bir şekilde ilgisini çeken “Bardakta Mısır” lezzetini, Penguen Mısır Konservesi sayesinde evinize, işyerinize de taşıyabilirsiniz. Damak tadınıza göre; yağ, limon, tuz, peynir ve diğer çeşnilerle Penguen Mısır keyfinizi kendinize özel kılabilirsiniz.

Konserve sektörünün öncü firması Penguen Gıda, tüm ürünlerinde olduğu gibi mısır konservesini de aynı yüksek standartlarda üreterek tüketicisine sunuyor.

Penguen Mısır ithal mısır değil. Tamamı Türkiye topraklarında yetişen tatlı mısırlardan üretilen Penguen Mısır Konservesi, tamamen katkısız aynı zamanda çok da sağlıklı…

Genetik yapısı değiştirilmiş, kısaca GDO’lu ürünleri “kesinlikle” kullanmayan Penguen Gıda, mısır konservesinde de tohumların doğal yollardan elde edilmiş olmasına çok büyük önem veriyor.
220 gramlık, 340 gramlık ve 3x220 gramlık ekonomik paket olmak üzere 3 farklı ambalaj seçeneğiyle sunulan Penguen Mısır Konservesi’ni Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm seçkin zincir marketlerde rahatlıkla bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok: