26 Ocak 2010 Salı

Saltysardine'den Alt Üst Domates


Sevgili arkadaşlar sizlerle dikkatimi çeken bir ürünle tanıştırmak istiyorum...Hem organik hem hijyeni tam bana göre..
Bir karış toprağınız bile yok ama domatesinizi kendiniz mi yetiştirmek istiyorsunuz?Ya da bahçeniz var ama kalk eğil, yabani otlarını ayıkla, düzenli sula gibi dertlerle uğraşmak mı istemiyorsunuz?Beklemek zor geliyor, bir aydan kısa sürede domatesinizi yetiştirip afiyetle yemek mi istiyorsunuz?İşte o zaman SALTYSARDINE’nin akıllı tekstil kullanarak sizlere sunduğu mucize buluşu TERS YÜZ domatesleri denemenin tam zamanı!
Nefes alabilen membrane teknolojisi ile üretilmiş non-woven kese, içine doldurulan toprağın fazla neminin dışarı atılabilmesini ve böylece fazla nemden dolayı alt kısma yerleştirilen domates fidesinin çürümemesini sağlar. Üst kısma yerleştirilen su haznesinin etrafından geçen özel kumaş ile de nem transferi sağlanıp, sadece toprağın ve dolayısıyla domates fidesinin ihtiyacı olduğu kadar suyun alınmasını ve böylece domates fidesinin susuz kalmaması sağlanır. Size de sadece suyun seviyesini kontrol etmek ve kendi yetiştirdiğiniz domatesleri yemek kalır!
Nasıl Sizce?

6 yorum:

Saglıklımutfak dedi ki...

meloş ne güzel bişi bu. nerden temin edilir peki. makreme gibi sallanıyo valla;)

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Hilalcim Merhaba;

Yazımın içerisinde linkleri var onlara tıklayıp web sitesine yönlendirdim ordan temin edebilirsin canım.Birde Shop Mağazalarında var.

Esra dedi ki...

çok değişik birşey bayıldım.
ben de inceleyeceğim şimdi ilgimi çekti.

Şeker dedi ki...

Mağazasımı varmış.Kardeşim var Başakşehirde orda onlara gitiğimde bi bakayım o zaman.

deniz dedi ki...

Tam benlik.Ohh miss gibi domatesler.

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Hadi bakalım deneyin organik domatesleri tüketin :D