7 Ocak 2010 Perşembe

Havuçlu Kereviz Salatası


Malzemeler;

1 Adet Temizlenmiş Kereviz
2 Adet Havuç
200 gr.Yonca Mayonez
200 gr.Yörsan Yoğurt
Çok Az Tuz

Süslemek için;

Maydanoz,Dereotu Veya Nane

Hazırlanışı;

Havuç ve Kereviz rendelenir.
Yoğurt ve Mayonez tuz ilave edilerek çırpılır.
Üzerine Havuç ve Kereviz rendeleri dahil edilerek mayonezli sos ile karıştırılır.
Servis Tabağına Alınarak Süslenerek Servis Edilir.Afiyet olsun..

1 yorum:

SeViL ( sevdalitatlar ) dedi ki...

Salataaaaaaaaaaaa...
Olmazsa olmazın neli olursa olsun kaşıklarım hiç dinlemem...
Eeee senınkınıde kaşıklamadan olur mu olmaz elbetde kaşığımı alıp gelıyorum..
Sevgilerle.